Wie zijn wij? 

Jonne Tijssen RB 

Jonne Tijssen RB is belastingadviseur en financieel generalist. Hij is al ruim 15 jaar actief in het vak. Met Erfrechtwijzer als specialisatie ziet hij mogelijkheden om uw financiële wensen, bij leven en overlijden, zo (fiscaal) optimaal mogelijk te realiseren. 

Johan van Houwelingen FFP 

Als gecertificeerd financieel planner met het FFP-keurmerk staat Johan garant voor kwaliteit en deskundigheid. Met 15 jaar ervaring en een schat aan actuele financiële kennis is hij in staat om u breed te adviseren. Binnen Erfrechtwijzer wil hij klanten helpen bij het in kaart brengen van de (financiële) gevolgen bij leven en overlijden.

Jacco Los FFP 

Jacco staat als financieel planner al 12 jaar relaties bij voor alle zaken die er op ze afkomen. Als “financiële” huisarts, worden uiteenlopende zaken bij leven maar ook over overlijden besproken. Met Erfrechtwijzer kan dit nu ook notarieel worden vastgelegd.


Brigitte van Ast-Sikkes FFP 

Brigitte is reeds vele jaren werkzaam als financieel specialist voor zowel MKB als voor particulieren. Haar motto is meten is weten!

Erfrechtwijzer sluit perfect aan bij het in beeld brengen van de financiële huishouding bij overlijden, maar ook bij leven door het levenstestament.